Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Aydın'da Yangın Son Dakika : Aydin Da Ormanlik Alanda Yangin Son Dakika Haberleri : Son dakika bilgisine göre yangın kontrol altına alındı.

Aydın'da Yangın Son Dakika : Aydin Da Ormanlik Alanda Yangin Son Dakika Haberleri : Son dakika bilgisine göre yangın kontrol altına alındı.. Aydın'ın efeler ilçesinde bir ecza deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Aydın haberleri ve son dakika haber için tıklayın! Bilgiye göre, aydın'ın efeler ilçesi efeler mahallesi'nde hürriyet bulvarı üzerindeki bir mobilya atölyesinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Aydın'ın germencik ilçesinde ortaklar organize sanayi bölgesi'nde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Aydın'ın söke ilçesinde sabah saatlerinde kontrol altına alınan orman yangınının yaşandığı bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

Yangına karadan ve havadan müdahele ediliyor! Tosuncuk mehmet aydın'ın ilk ifadesi geldi! Aydın söke 'de orman yangını çıktı. .haberleri̇ türkiye'den ve aydın'dan en güncel haberler, son dakika gelişmeleri haber aydın'da aydın. Aydın'ın söke ilçesinde sabah saatlerinde kontrol altına alınan orman yangınının yaşandığı bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

Idi0m1z5ea0snm
Idi0m1z5ea0snm from static.daktilo.com
07.09.2018 15:33 | son güncelleme: Yangın, kurtuluş mahallesi 2022 sokak'ta saat 18.30 sıralarında başladı. Son dakika aydın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Aydın haberleri ve son dakika haber için tıklayın! Son günlerde ülkemizin birçok yerinde orman yangınları çıkıyor. Yangına karadan ve havadan müdahele ediliyor! Kuşadası adagöl ve sevgi plajı'nda mangal yakmak yasaklandı. Tosuncuk mehmet aydın'ın ilk ifadesi geldi!

En son aydın haberleri anında burada.

Son günlerde ülkemizin birçok yerinde orman yangınları çıkıyor. Son dakika haberi.aydın'da yangın çıktı. Edinilen bilgilere göre söke 'de ormanlık alanda büyük bir yangın çıktı. İçmeler yolunda alevler yolu kapattı. Son dakika aydın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Aydın'da zirai alanda yangın çıktı. .haberleri̇ türkiye'den ve aydın'dan en güncel haberler, son dakika gelişmeleri haber aydın'da aydın. / a haberaydın'da makilik alanda başlayan yangın. Son dakika | aydın'da korkutan yangın. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Aydın haberleri ve son dakika haber için tıklayın! Aydın'ın germencik ilçesinde bir süt ürünleri işleme tesisinde yangın çıktı. Aydın'da bir ecza deposunda çıkan yangında, 8 kişi dumandan etkilendi.

Aydın haberleri ve son dakika haber için tıklayın! Aydın'ın efeler ilçesinde bir ecza deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Son dakika | aydın'da korkutan yangın. Son dakika aydın haberleri, güçlü kalemleri ve şehir servisleri ile aydın'ın haber portalını mutlaka ziyaret edin. Aydın'ın germencik ilçesinde bir süt ürünleri işleme tesisinde yangın çıktı.

Ybfvjogzqbb1om
Ybfvjogzqbb1om from iasbh.tmgrup.com.tr
Son günlerde ülkemizin birçok yerinde orman yangınları çıkıyor. Kuşadası adagöl ve sevgi plajı'nda mangal yakmak yasaklandı. Aydın'ın efeler ilçesinde bir inşaatın malzeme deposunda çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi. Aydın'da yangın ile ilgili haberler, son dakika aydın'da yangın haber ve gelişmeleri. Aydın söke 'de orman yangını çıktı. Son dakika haberine göre, aydın'ın çine ilçesinde zirai alanda yangın çıktı. İmamköy mevkisinin üst kesimlerinde zeytin ve incir ağaçlarının bulunduğu arazide henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İçmeler yolunda alevler yolu kapattı.

Aydın'daki yangında 2,8 hektar kızılçam orman kül oldu.

Bozdoğan'ın başalan mahallesi'nde başlayan ve rüzgarın tesiriyle süratle yayılan yangına nazilli orman i̇şletme müdürlüğü. Aydın'da yangın ile ilgili haberler, son dakika aydın'da yangın haber ve gelişmeleri. Son dakika aydın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Aydın'ın çine ilçesinde ormanlık alanda başlayıp muğla'nın yatağan ilçesine sıçrayan arazinin engebeli olması ve şiddetli rüzgar nedeniyle yangın henüz kontrol altına alınamadı. Son dakika haberi.aydın'da yangın çıktı. En son aydın haberleri anında burada. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği orman yangını söndürüldü. Aydın'da gece yarısı meydana gelen iş yeri yangını itfaiye ekipleri tarafından çevredeki diğer işyerlerine sıçramadan söndürüldü. Aydın'da 24 saat yangın nöbeti. Aydın ve ilçelerindeki güncel gelişmeler aydın post'ta. Yangın beş yıldızlı otele sıçramadan söndürüldü. İmamköy mevkisinin üst kesimlerinde zeytin ve incir ağaçlarının bulunduğu arazide henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Aydın'da bir ecza deposunda çıkan yangında, 8 kişi dumandan etkilendi. Aydın çine'nin akçaova mahallesi, gökbel dağı'nda öğle sıralarında başlayan orman yangınının yatağan'a ilerlediği bildirilmişti. Aydın merkez ve ilçeleri hakkında güncel gelişmeler, aydın son dakika haberleri bu sayfada yayınlanmaktadır. Aydın'da 24 saat yangın nöbeti. Aydın'ın söke ilçesinde sabah saatlerinde kontrol altına alınan orman yangınının yaşandığı bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

Aydin Da Yangin Faciasi 10 Saat Sonra Sonduruldu Son Dakika Haberler
Aydin Da Yangin Faciasi 10 Saat Sonra Sonduruldu Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Yangın beş yıldızlı otele sıçramadan söndürüldü. Son dakika aydın haberleri, güçlü kalemleri ve şehir servisleri ile aydın'ın haber portalını mutlaka ziyaret edin. Yangın, kurtuluş mahallesi 2022 sokak'ta saat 18.30 sıralarında başladı. Gazete aydın son dakika haberler. Son dakika haberine göre, aydın'ın çine ilçesinde zirai alanda yangın çıktı. Aydın'ın söke ilçesinde sabah saatlerinde kontrol altına alınan orman yangınının yaşandığı bölgede soğutma çalışmaları sürüyor. Tosuncuk mehmet aydın'ın ilk ifadesi geldi! Aydın'da gece yarısı meydana gelen iş yeri yangını itfaiye ekipleri tarafından çevredeki diğer işyerlerine sıçramadan söndürüldü.

Son dakika | aydın'da korkutan yangın.

İçmeler yolunda alevler yolu kapattı. Aydın söke 'de orman yangını çıktı. Aydın'ın çine ilçesinde ormanlık alanda başlayıp muğla'nın yatağan ilçesine sıçrayan arazinin engebeli olması ve şiddetli rüzgar nedeniyle yangın henüz kontrol altına alınamadı. Aydın haberleri ve son dakika haber için tıklayın! Gazete aydın son dakika haberler. Yangına karadan ve havadan müdahele ediliyor! Tarafsız haberleri ile en aydın'ın en güçlü, en büyük gazetesi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. 05 ekim 2020 pazartesi 23:37. İzmir'in bergama ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle yangın balıkesir'e sıçradı. Aydın'da zirai alanda yangın çıktı. İncirliova'da fabrika yangınıi̇ncirliova ilçesinde bir fabrikada yangın çıktı. Yangın, kurtuluş mahallesi 2022 sokak'ta saat 18.30 sıralarında başladı.

Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü aydın yangın. 05 ekim 2020 pazartesi 23:37.